Ο δυνατός έρωτας της Δούκισσας [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο δυνατός έρωτας της Δούκισσας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε πρόσφατα μαζί, πυροδοτώντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Πληροφορίες του περιοδικού Hello επιβεβαιώνουν τον δυνατό έρωτα μεταξύ της παρουσιάστριας Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι συναντήσεις της Δούκισσας με τον επιχειρηματία ξεκίνησαν το φετινό καλοκαίρι και δεν άργησαν να εξελιχθούν σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο. Το ζευγάρι, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό, είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο προσπαθεί να διατηρεί τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Άλλωστε, η Δούκισσα Νομικού είχε αποφύγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τις φήμες που τους ήθελαν μαζί απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην κάμερα του «Πρωινού ΑΝΤ1»: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι». Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης είναι γιος της Ελένης Κόκκαλη από τον πρώτο της γάμο με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο δυνατός έρωτας της Δούκισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο δυνατός έρωτας της Δούκισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο δυνατός έρωτας της Δούκισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 2



Πρόσφατα το ζευγάρι φωτογραφήθηκε μαζί σε αθλητικό κέντρο των νοτίων προαστίων από τη Reallife. Η συμπεριφορά τους μαρτυρούσε οικειότητα, έκαναν μαζί ασκήσεις και αποχώρησαν πάλι πιασμένοι από το χέρι.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που εκείνος τη βοηθούσε σε κάποιες ασκήσεις με ιδιαίτερη φροντίδα, ενώ πολύ συχνά αγκαλιάζονταν θερμά, με τρόπο που μόνο φιλικός δεν έμοιαζε.

Όσοι βρέθηκαν κοντά τους κάνουν λόγο για ένα ερωτευμένο ζευγάρι και όχι για δύο φίλους που απλώς αποφάσισαν να γυμναστούν παρέα. «Υπήρξαν διαχυτικοί και οι δύο», υποστηρίζουν όσοι ήταν εκεί, «και αυτό που υπήρχε στην ατμόσφαιρα θύμιζε έρωτα».

Ο δυνατός έρωτας της Δούκισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο δυνατός έρωτας της Δούκισσας [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ