Το απίστευτο γκολ του Ράμσεϊ με ταχύτητα 53,4 χλμ./ώρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το απίστευτο γκολ του Ράμσεϊ με ταχύτητα 53,4 χλμ./ώρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Άρσεναλ πέρασε με το εμφατικό 1-4 από την Τουρκία και την έδρα της Γαλατασαράι για το Champions League, με τον Άαρον Ράμσεϊ να σκοράρει ένα γκολ-οβίδα.

Ο Ουαλός μέσος των Λονδρέζων εκτέλεσε τον αντίπαλο πορτιέρο από τα 27 μέτρα, έπιασε 53,4 χλμ/ώρα το σουτ του, ενώ χρειάστηκε η μπάλα ένα δευτερόλεπτο και ένα δέκατο για να καταλήξει στα δίχτυα! «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο γκολ όλα αυτά τα χρόνια. Είναι φαινόμενο!» σχολίασε ο πρώην «κανονιέρης» Πολ Μέρσον.

Ο ίδιος ο Ράμσεϊ, μετά το ματς, έλεγε πως έχει βάλει και καλύτερα γκολ, αλλά όταν είδε τα ριπλέι ανακάλεσε! «Ξαναβλέποντας το δεύτερο γκολ μου, είναι σίγουρα το καλύτερό μου», έγραψε αργά το βράδυ στο Instagram. «Όταν τον είδα να σουτάρει, σκέφτηκα πως δεν ήταν και η καλύτερη ιδέα», παραδέχθηκε ο Αρσέν Βενγκέρ, συμπληρώνοντας: «Η πορεία της μπάλας μέχρι τα δίχτυα ήταν απίστευτη!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ραμσεϊ γκολ Άρσεναλ Γαλατασαράι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ