Επιστρέφει το θρυλικό Rock n Roll στο Κολωνάκι; - iefimerida.gr

Επιστρέφει το θρυλικό Rock n Roll στο Κολωνάκι;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «Central» μας αποχαιρέτησε, το «Rock' n' Roll» έρχεται! Με ένα deal που συζητήθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Μωράκης «έκλεισε» το πιο hot στέκι της πλατείας Κολωνακίου και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους αδερφούς Πιτσιλή να ανοίξει το θρυλικό «Rock' n' Roll».

Το παρασκήνιο και οι ψίθυροι της πλατείας κάνουν λόγο για μια συμφωνία μεταξύ ιδιοκτήτη και επιχειρηματία που θα αποφέρει στον πρώτο ένα ποσό που κυμαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες στις διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Ο χώρος θα αναμορφωθεί πλήρως και θα ανακαινιστεί ώστε να είναι έτοιμος λειτουργικά τον Οκτώβριο, ενώ κανείς δεν ξέρει αν θα θυμίζει το παλιό Rock.

Σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί κάποια συνεργασία με τους αδερφούς Πιτσιλή, θα ανοίξει κάτι εντελώς καινούριο, όμως όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το Rock θα ξαναχτυπήσει!

Άντε, να αρχίσουν πάλι εκείνα τα μεσημεριανά πάρτι του Σαββάτου, που τελείωναν γύρω στις δέκα το βράδυ με το ζόρι, για να στηθεί πάλι το μαγαζί και να αρχίσουν να ρέουν οι μαργαρίτες και τα σφηνάκια για τους βραδινούς!

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ