Μεγαλώνοντας στην Playboy Mansion: Ο γιος του Χιου Χέφνερ μιλάει για την παιδική του ηλικία [εικόνες] - iefimerida.gr

Μεγαλώνοντας στην Playboy Mansion: Ο γιος του Χιου Χέφνερ μιλάει για την παιδική του ηλικία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η έπαυλη του Playboy είναι αδιαμφισβήτητα ένα μέρος εντελώς ακατάλληλο για μικρά παιδιά. Τι γίνεται όμως όταν είσαι ο γιος του «βασιλιά» Χιου Χέφνερ και μεγαλώνεις σε ένα σπίτι γεμάτο «κουνελάκια»; (Και όχι από αυτά που ενδείκνυνται για παιδικά κατοικίδια.)

Ο μικρότερος γιος του διάσημου Playboy, Κούπερ Χέφνερ, είναι μόλις 22 ετών και μιλώντας στο Business Insider αποκαλύπτει τα εσωτερικά μυστικά της διάσημης έπαυλης, καθώς και το πώς είναι να μεγαλώνεις με πατέρα τον Χιου Χέφνερ σε ένα σπίτι ειδικά διαμορφωμένο για πάρτι ενηλίκων.

Παρά τις εντυπωσιακές playmates που κυκλοφορούσαν στο σπίτι, ο Κούπερ αναφέρει ότι η μνήμη του από το σπίτι του Χέφνερ θύμιζε περισσότερο ταινία Ιντιάνα Τζόουνς: Ανεξερεύνητα σπήλαια, ζωολογικός κήπος με εξωτικά ζώα και κρυφτό στο ιδιωτικό δάσος της έπαυλης ήταν μόλις μερικά στοιχεία της καθημερινότητάς του, που άλλα παιδιά μόνο να ονειρευτούν μπορούσαν.

«Η έπαυλη του Playboy πραγματικά λειτουργούσε ως ένα όμορφο παραδοσιακό σπίτι για εμένα και τον αδελφό μου, ειδικά όταν οι γονείς μου ήταν ακόμα μαζί», εξηγεί ο Κούπερ, μιλώντας στο Business Insider.

Οπως επισημαίνει, οι γονείς του προστάτευαν τον ίδιο και τον αδελφό του σε όλη την παιδική τους ηλικία και τους κλείδωναν στα δωμάτιά τους όταν ο Χέφνερ φιλοξενούσε τα σεξουαλικώς απροκάλυπτα πάρτι του στην έπαυλη.

Ωστόσο, ο Κούπερ παραδέχεται ότι η προσπάθεια του Χέφνερ και της μητέρας του να κρατήσουν μακριά από αυτά τα πάρτι τα αγόρια δεν ήταν πάντα επιτυχής. Μάλιστα, ο ίδιος θυμάται μερικές φορές που αυτός και οι φίλοι του κατέβαιναν κρυφά κάτω και παρακολουθούσαν τι συνέβαινε στο πάρτι.

«Οπως και κάθε άλλο αγόρι 13, 14, 15 ετών, εάν είστε πάνω και οι γονείς σας έχουν ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι, θα το σκάσετε και θα προσπαθήσετε να καταλάβετε γιατί δεν σας κάλεσαν», εξηγεί, δικαιολογώντας την περιέργεια του.

Οσο για τα αγαπημένα του μέρη στην έπαυλη, όπως αναφέρει, ήταν η τεράστια πισίνα/σπηλιά και το playroom του σπιτιού, όπου έπαιζε ώρες με τους φίλους του. Εκτός από το ότι είναι ένα σπίτι για την οικογένεια του Χέφνερ και τις συντρόφους του, ο Κούπερ αποκάλυψε, επίσης, ότι η έπαυλη του Playboy χρησιμεύει ως το σπίτι διάσωσης για πολλά εξωτικά ζώα.

«Εχουμε ιδιωτική άδεια για ζωολογικό κήπο και φιλοξενούμε τα πάντα, από αφρικανικούς γερανούς και φλαμίνγκος, μέχρι παγόνια».

Μεγαλώνοντας στην Playboy Mansion: Ο γιος του Χιου Χέφνερ μιλάει για την παιδική του ηλικία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Μεγαλώνοντας στην Playboy Mansion: Ο γιος του Χιου Χέφνερ μιλάει για την παιδική του ηλικία [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Μεγαλώνοντας στην Playboy Mansion: Ο γιος του Χιου Χέφνερ μιλάει για την παιδική του ηλικία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Μεγαλώνοντας στην Playboy Mansion: Ο γιος του Χιου Χέφνερ μιλάει για την παιδική του ηλικία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ