Τατσόπουλος: Δεν ψηφίζω τον Σταύρο Δήμα, είναι ηττοπαθής επιλογή - iefimerida.gr

Τατσόπουλος: Δεν ψηφίζω τον Σταύρο Δήμα, είναι ηττοπαθής επιλογή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόθεσή του να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας επιβεβαίωσε με σημερινές του δηλώσεις ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο ανεξάρτητος βουλευτής κατέστησε σαφές πως «εάν δεν υπάρξει συνεννόηση –που ακόμα υπάρχει χρόνος να συμβεί– μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

«Δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο κ. Τατσόπουλος, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν είναι αποστάτης. Κληθείς να σχολιάσει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, ο κ. Τατσόπουλος εκτίμησε ότι η επιλογή του δείχνει ηττοπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης. «Μου δείχνει ότι είναι αναλώσιμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Φώτης Κουβέλης, ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε ότι θα πρόκειται για μία τεράστια τούμπα. «Πιστεύω ότι αν ο Κουβέλης αποδεχθεί το να είναι υποψήφιος Πρόεδρος, θα σημαίνει ότι έχει ήδη το "πράσινο φως" από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλιώς δεν θα το κάνει», υποστήριξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ