Δημήτρης Στρατούλης: Ανέβασαν τα spreads για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Δημήτρης Στρατούλης: Ανέβασαν τα spreads για να χτυπήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως «ωμή παρέμβαση του κερδοσκοπικού κεφαλαίου» ερμήνευσε από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης την πτώση του χρηματιστηρίου και την άνοδο των spreads.

«Πρόκειται για τρομοκρατικού τύπου εκφοβιστική παρέμβαση στο λαό, στις αντιμνημονιακές δυνάμεις, στην Αριστερά και ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ», είπε με έμφαση, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά όσα είχε γράψει νωρίτερα σήμερα το Ισκρα, η ιστοσελίδα που πρόσκειται στην Αριστερή Πλατφόρμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Ο Δ. Στρατούλης διεμήνυσε πως «δεν μας τρομάζει αυτή η επίθεση των λεγόμενων αγορών, δηλαδή των μαντρόσκυλων φυλάκων του μνημονιακού συστήματος της χώρας αλλά αντίθετα, ενισχύει την αποφασιστικότητα μας να εφαρμόσουμε το αντιμνημονιακό πρόγραμμά μας μέχρι τέλος, χωρίς να υποκύψουμε σε καμία απειλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ