Ο Σουάρες μιλά για τον θυμό του και τον χαρακτήρα του - iefimerida.gr

Ο Σουάρες μιλά για τον θυμό του και τον χαρακτήρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συνέντευξή του στη «Mundo Deportivo» ο Λουίς Σουάρες πώς ακόμη και μετά το συμβάν με τον Κιελίνι στο Μουντιάλ 2014 προσπαθεί να ελέγξει το θυμό του κατά τη διάρκεια των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Το πάθημα προσπαθεί να μετατρέψει σε μάθημα ο Λουίς Σουάρες. Ο επιθετικός των «μπλαουγκράνα» σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γνωστό ισπανικό έντυπο γνωστοποίησε πώς προσπαθεί να κοντρολάρει τη συμπεριφορά του, ώστε να μην συμβεί ξανά περιστατικό σαν τη δαγκωνιά στον Τζιόρτζιο Κιελίνι στο ματς Ουρουγουάη-Ιταλία στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά η σχετική δήλωσή του: «Δουλεύω επάνω στη διαχείριση του θυμού μου, τον οποίο πρέπει να ελέγχω. Ανησυχώ μήπως ξεφύγω ξανά και για τον λόγο πώς πλέον ο κόσμος δεν στέκεται μόνο στα γκολ και τις ντρίπλες μου, αλλά και στη συμπεριφορά μου. Πρέπει να είμαι πιο έξυπνος και να μην δίνω έδαφος σε άσχημη κριτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ