Συνάντηση πυρκαγιά -Οταν η Κέιτ Μίντλετον ξελιγώθηκε με τον άνδρα της Μπιγιονσέ [εικόνες] - iefimerida.gr

Συνάντηση πυρκαγιά -Οταν η Κέιτ Μίντλετον ξελιγώθηκε με τον άνδρα της Μπιγιονσέ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Queen Be συνάντησε την Queen Kate. Με αυτούς τους τίτλους κάνουν το γύρο του Διαδικτύου οι φωτογραφίες από τη συνάντηση της Μπιγιονσέ με την δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον σε γήπεδο μπάσκετ στη Νέα Υόρκη.

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ παρακολούθησαν τον αγώνα Brooklyn Nets - Cleveland Cavaliers. Στο ημίχρονο, όπως ήταν φυσικό αντάλλαξαν χειραψίες, φιλιά και έβγαλαν φωτογραφίες με... όλο το γήπεδο. Στις κερκίδες, όμως, βρισκόταν και η Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της ράπερ Τζέι Ζι οι οποίοι πλησίασαν και εκείνοι το βασιλικό ζευγάρι. Ηταν πραγματικά η στιγμή που τα φλας πήραν φωτιά. Πάντως, η Κέιτ Μίντλετον φάνηκε να εντυπωσιάζεται περισσότερο από τον Τζέι Ζι παρά από την Μπιγιονσέ.

Αμέσως μετά, το βασιλικό ζεύγος συνάντησε από κοντά του παίκτες του NBA και πόζαρε μαζί τους. Μάλιστα, εκτός από συλλεκτικές φανέλες για τους ίδιους αλλά και τον γιο τους, οι παίκτες έκαναν δώρο στην Κάθριν Μίντλετον ένα πακέτο με cup cakes για τις λιγούρες της δεύτερης εγκυμοσύνης. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν παρέλειψε να αποκαλύψει ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι που είχε παρακολουθήσει ποτέ ενώ δεν δίστασε να αστιευτεί για το ύψος και το νούμερο παπουτσιών των διάσημων αθλητών.

Συνάντηση πυρκαγιά -Οταν η Κέιτ Μίντλετον ξελιγώθηκε με τον άνδρα της Μπιγιονσέ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Συνάντηση πυρκαγιά -Οταν η Κέιτ Μίντλετον ξελιγώθηκε με τον άνδρα της Μπιγιονσέ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Συνάντηση πυρκαγιά -Οταν η Κέιτ Μίντλετον ξελιγώθηκε με τον άνδρα της Μπιγιονσέ [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Συνάντηση πυρκαγιά -Οταν η Κέιτ Μίντλετον ξελιγώθηκε με τον άνδρα της Μπιγιονσέ [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Συνάντηση πυρκαγιά -Οταν η Κέιτ Μίντλετον ξελιγώθηκε με τον άνδρα της Μπιγιονσέ [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ