Ποτάμι: «Ανάκληση εφεδρειών» η υποψηφιότητα Δήμα - iefimerida.gr

Ποτάμι: «Ανάκληση εφεδρειών» η υποψηφιότητα Δήμα

(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ανάκληση εφεδρειών του παλιού πολιτικού συστήματος που αδυνατεί να ξεπεράσει τον εαυτό του κάνει λόγο Το Ποτάμι σχολιάζοντας την υποψηφίοτητα του Σταύρου Δήμα για την προεδρία της Δημοκρατίας.

« Ο κ. Δήμας μολονότι υπήρξε ένας έντιμος και μετριοπαθής πολιτικός ήταν περιχαρακωμένος στα στενά όρια του κομματικού συστήματος», προσθέτει Το Ποτάμι.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι Το Ποτάμι είχε προτείνει στα κόμματα που είναι στη Βουλή, να συνεννοηθούν και να επιλέξουν για Πρόεδρο έναν πολίτη που θα εκφράζει τη δυναμική που κρύβει μέσα της η ελληνική κοινωνία και όχι έναν πρώην πολιτικό.

« Το σημαντικό, όμως, θα ήταν, η παραπαίουσα συγκυβέρνηση ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και ο "κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ" να μας ξεκαθαρίσουν ποιο είναι το σχέδιό τους για τους επόμενους δύσκολους μήνες», καταλήγει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ «Το Ποτάμι» ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ