Παράταση στη διαβούλευση του νέου αθλητικού νόμου από το ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Παράταση στη διαβούλευση του νέου αθλητικού νόμου από το ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πολιτικές εξελίξεις με την επίσπευση της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν θα μπορούσαν φυσικά να μην επηρεάσουν και τη διαβούλευση για το νέο αθλητικό νόμο. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε παράταση 10 ημερών ενώ είναι πολύ πιθανό η ψήφισή του να πάει για το 2015.

Η αρχική ημερομηνία για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης ήταν η 10η Δεκεμβρίου ωστόσο μετά την απόφαση για εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, το ΠΑΣΟΚ έδωσε παράταση άλλων 10 ημερών. Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή ο νόμος θα καθυστερήσει, ενώ εάν δεν εκλεγεί θα «παγώσει», καθώς η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Αυτή η εξέλιξη δίνει φυσικά τη δυνατότητα στην ΕΠΟ, η οποία είναι και αυτή που δέχεται το μεγαλύτερο πλήγμα σε περίπτωση που ψηφιστεί ο νέος νόμος, να ανασυνταχθεί και να προσαρμοστεί «κοντά» στα δεδομένα που παρουσιάζει ο νέος αθλητικός νόμος του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νέος νόμος ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ανδριανός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ