Διπλός έλεγχος ντόπινγκ στον Μέσι - Γιατί ενοχλήθηκε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ [εικόνα] - iefimerida.gr

Διπλός έλεγχος ντόπινγκ στον Μέσι - Γιατί ενοχλήθηκε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε διπλό έλεγχο για πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών υποβλήθηκε τη Δευτέρα ο Λιονέλ Μέσι, γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, αν κρίνει κανείς από τη δημοσίευσή του στο Ιnstagram.

O Λιονέλ Μέσι ήταν ένας από τους πέντε ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο για πιθανή χρήση απαγορευμένων ουσιών από τους ανθρώπους της Επιτροπής Υγείας και Προστασίας του Αθλήματος στην Ισπανία.

O Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν ο μοναδικός που υποχρεώθηκε να δώσει ούρα και παράλληλα να υποβληθεί σε εξέταση αίματος, γεγονός που δεν άρεσε ιδιαίτερα στον άσο της Μπαρτσελόνα. «Ημέρα ντόπινγκ. Από τους πέντε που επιλέχθηκαν ήμουν ο μόνος που έκανε έλεγχο και στα ούρα και στο αίμα. Παράξενο, όχι...», έγραψε χαρακτηριστικά ο 27χρονος παίκτης των «μπλαουγκράνα».

Οι υπόλοιποι τέσσερις ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τον έλεγχο ήταν οι Αντρές Ινιέστα, Ιβάν Ράκιτιτς, Κλαούντιο Μπράβο και Τζόρντι Άλμπα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Μέσι:

 Διπλός έλεγχος ντόπινγκ στον Μέσι - Γιατί ενοχλήθηκε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ