Κατσικάρης: Δεκτός ο Κουφός στην Εθνική υπό όρους, περιμένουμε Σπανούλη - iefimerida.gr

Κατσικάρης: Δεκτός ο Κουφός στην Εθνική υπό όρους, περιμένουμε Σπανούλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR


Ο Φώτης Κατσικάρης σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής ομάδας στο Eurobasket 2015 και χαρακτήρισε βατό το δρόμο προς τη διάκριση και μίλησε για το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ξανά ο Κώστας Κουφός, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, μιλώντας στην τηλεόραση του OTE, παραδέχθηκε ότι «είναι μια πραγματικότητα ότι ο δρόμος φαίνεται βατός, αλλά όλα θα πρέπει ν' αποδειχθούν στο παρκέ». Στο πρώτο σχόλιό του δε για τους αντιπάλους τόνισε ο Κατσικάρης «Στο Ζάγκρεμπ το γήπεδο θα είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα ζεστή. Πρόκειται για κλασικές σχολές. Οι Σλοβένοι είναι κάθε χρόνο πιο ώριμοι και δυνατοί. Με την ΠΓΔΜ υπάρχει η γνωστή αντιπαλότητα, οι Γεωργιανοί είναι υπολογίσιμοι και η Ολλανδία θα φέρει ένα καινούριο χρώμα. Συνολικά πρόκειται για ένα δυνατό γκρουπ. Είναι πάντως νωρίς, δεν ξέρουμε ποιους θα έχουμε στη διάθεσή μας. Υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι το καλοκαίρι».

Και εκεί ήταν το σημείο που ρωτήθηκε για τον Κώστα Κουφό και αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική ομάδα μετά την περσινή άρνηση του για το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας, τονίζοντας «Είναι μια κατάσταση που θα είχαμε διαχειριστεί αν επρόκειτο για σύλλογο. Αν πραγματικά θέλει να έρθει, εγώ μπορώ να τον ακούσω και να το συζητήσουμε. Είναι ξεκάθαρο όμως ότι ούτε εγώ ούτε η Ομοσπονδία πρόκειται να τον παρακαλέσουμε. Αν το θέλει, γιατί όχι για να έχουμε μια δυνατή ομάδα. Χωρίς όμως να χαθούν οι ισορροπίες που έχουμε χτίσει ως ομάδα».

Κλείνοντας τόνισε για την προετοιμασία ο Έλληνας προπονητής ότι «είμαστε σε σωστό δρόμο, μόνο ένα φιλικό απομένει να κλειστεί. Παρακολουθώ τους παίκτες και έχω την τύχη οι δυο συνεργάτες μου να δουλεύουν στο πρωτάθλημα και έχω άμεση πληροφόρηση. Ξέρουμε το πρόβλημα στους ψηλούς, περιμένουμε την επιστροφή του Σπανούλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ