Ψήφισαν βουλευτή για να παίζει... Candy Crash στη συζήτηση για τις συντάξεις [εικόνα] - iefimerida.gr

Ψήφισαν βουλευτή για να παίζει... Candy Crash στη συζήτηση για τις συντάξεις [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό θα πει συνειδητοποιημένος εκπρόσωπος του λαού: Με πλήρη απάθεια, βουλευτής αντί να προσέχει την συζήτηση που διεξάγονταν για τις συντάξεις στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, έπαιζε... candy crush στο iPad.

Δεν έγινε – ευτυχώς - στην Ελλάδα, αλλά στη Βρετανία. Ο Νάιτζελ Μιλς, του Συντηρητικού Κόμματος, πιάστηκε στα... πράσα από φωτογράφο να παίζει μετά μανίας το viral παιχνίδι στο προσωπικό του τάμπλετ.

Την φωτογραφία δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Sun, η οποία επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος δηλώνει ότι ο βουλευτής έπαιζε για ένα διάστημα 2,5 ωρών το παιχνίδι.

Ψήφισαν βουλευτή για να παίζει... Candy Crash στη συζήτηση για τις συντάξεις [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ο ίδιος ο βουλευτής ισχυρίζεται ότι δεν έπαιξε περισσότερες από «μία ή δύο πίστες» αλλά έσπευσε να απολογηθεί μέσω twitter.

«Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής και αναγνωρίζω ότι δε στάθηκα στο ύψος των προσδοκιών που έχετε από ένα βουλευτή», επισήμανε στο μήνυμα το οποίο ανήρτησε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Υποσχέθηκε δε ότι «αυτό δεν θα ξαναγίνει» ελπίζοντας πως «οι ψηφοφόροι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τον αγώνα μου».

Οπως ήταν φυσικό οι ειρωνικές αντιδράσεις από χρήστες του twitter ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. «Νάιτζελ, σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε στο Candy Crash; Γιατί εγώ έχω κολλήσει στο επίπεδο 377 και χρειάζομαι μια χείρα βοηθείας» σχολίασε χρήστης.
Ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον αναγκάστηκε να δηλώσει ότι ο βουλευτής ασφαλώς «ντροπιάστηκε» όμως θα εργαστεί «περισσότερο σκληρά στο μέλλον». Ισως για να καταφέρει να περάσει στην επόμενη πίστα...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ