Τσίπρας στον Γιώργο Ρωμανό: Ουδείς δικαιούται να συμπεριφέρεραι ως Πόντιος Πιλάτος - iefimerida.gr

Τσίπρας στον Γιώργο Ρωμανό: Ουδείς δικαιούται να συμπεριφέρεραι ως Πόντιος Πιλάτος

Και τον Τσίπρα είδε ο πατέρας του Ρωμανού (EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση και με τον Αλέξη Τσίπρα είχε ο πατέρας του Νίκου Ρωμανού, Γιώργος, για το θέμα του γιου του, ενώ θα δει και τον Aρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Το ραντεβού του Γιώργου Ρωμανού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με πρωτοβουλία του πρώτου. «Η Πολιτεία δεν πρέπει να λειτουργήσει εκδικητικά», ήταν το σχόλιο του κ. Τσίπρα κατά τη συνάντηση με τον πατέρα του 21χρονου απεργού πείνας.
Στη συνάντηση που είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας και έγινε ύστερα από αίτημα του Γ. Ρωμανού, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι «η ανθρώπινη ζωή είναι υπέρτατη αξία. Δεν μπορεί να απαξιώνεται και να συνθλίβεται στις συμπληγάδες των αρμοδιοτήτων κυβέρνησης και δικαιοσύνης».

Σημείωσε επιπλέον με έμφαση πως «την ώρα που υπάρχει τεράστιος κίνδυνος για τη ζωή ενός νέου ανθρώπου, που διεκδικεί το δικαίωμά του στη μόρφωση, ουδείς δικαιούται να συμπεριφέρεται ως Πόντιος Πιλάτος».

Στις 7 μ.μ., ο Γιώργος Ρωμανός θα συναντηθεί και με τον Αρχιεπίσκοπο, ενώ το πρωί της Δευτέρας είχε ολιγόλεπτο ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά, με τον πατέρα του φυλακισμένου να δηλώνει πως δεν βρέθηκε λύση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ