Η κόρη της Αντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου μεγάλωσε [εικόνες & βίντεο]

Το παρών στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Παιδιά και Νέους στην Ολυμπία έδωσε η υφυπουργός Πολιτισμού, Αντζελα Γκερέκου, συνοδευόμενη από την κόρη της Μαρία.

Η 13χρονη Μαρία συνόδευε την πάντα κομψή μητέρα της, ενώ, η κα Γκερέκου δήλωσε ότι η κόρη της είναι «φίλη του Φεστιβάλ».

Μάλιστα, όπως τόνισε η υφυπουργός, η κόρη της είναι έτοιμη του χρόνου να συμμετάσχει ενεργά στο Φεστιβάλ Ολυμπίας.

Οταν ρωτήθηκε η υφυπουργός, αν η 13χρονη Μαρία έχει το «μικρόβιο» της ηθοποιού, η Αντζελα Γκερέκου δήλωσε «η κόρη μου όπως όλα τα παιδιά σ` αυτή την ηλικία ονειρεύεται και `γω προσπαθώ να τη στηρίξω να ακολουθήσει το όνειρο της, όποιο κι αν είναι, με αγάπη, δόσιμο και πάθος από την ίδια. Αυτή θα επιλέξει, αυτή ονειρεύεται, αυτή θα δημιουργήσει όπως όλα τα παιδιά. Την πήρα μαζί μου στον Πύργο για να βιώσει την εμπειρία του Φεστιβάλ και είναι πολύ ευτυχής που της δόθηκε αυτή η ευκαιρία και του χρόνου ελπίζω να είμαστε καλά και να το ζήσει από μερικές ημέρες πριν μαζί με τα άλλα παιδιά που συμμετέχουν».

Η 13χρονη, πάντως, έδειξε να το διασκεδάζει και παρέμεινε πάντα στο πλευρό της μητέρας της κάνοντας τις απαραίτητες χειραψίες, ενώ, παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρουν την απονομή βραβείων.

Φωτογραφίες : ilialive.gr / partisnews.com

Βίντεο: patrisnews.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ