Η αφήγηση του Κώστα Σημίτη στο LSE για την ελληνική κρίση - iefimerida.gr

Η αφήγηση του Κώστα Σημίτη στο LSE για την ελληνική κρίση

 Paleologos Nick -Menelaos Myrillas/ SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την δική του εκδοχή για την ελληνική κρίση και τις αδυναμίες, τις καθυστερήσεις αλλά και τις εγγυήσεις που προσφέρθηκαν από τους εταίρουε μας, θα παρουσιάσει την Τρίτη ο Κώστας Σημίτης στο London School of Economics.

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του The European debt crisis –The Greek case (Η Ευρωπαϊκή κρίση χρέους- Η ελληνική περίπτωση), ο πρώην πρωθυπουργός θα επισημαίνει την ανάγκη αναμόρφωσης των ευρωπαϊκών θεσμών.

Αναμένεται δε να τονίσει την ανάγκη ενός νέου τρόπου λειτουργίας των ευρωπαϊκών θεσμών ώστε να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες. Θα αναφερθεί στις διάφορες λύσεις που έχουν προταθεί, τις δυνατότητες πραγματοποίησης τους και την αναγκαιότητα συνέχισης της ενοποιητικής διαδικασίας.

Τέλος, θα θέσει ορισμένα βασικά ερωτήματα που αφορούν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κρατών-μελών της στο πλαίσιο της παγκοσμιοποίησης αλλά και της δημοκρατίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ