Αναβρασμός στο δικαστικό χώρο -Σε αποχή διαρκείας από την Τετάρτη και οι δικαστικοί επιμελητές - iefimerida.gr

Αναβρασμός στο δικαστικό χώρο -Σε αποχή διαρκείας από την Τετάρτη και οι δικαστικοί επιμελητές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους δικηγόρους που ξεκίνησαν σήμερα την πανελλαδική απόχη διαρκείας και οι δικαστικοί επιμελητές μπαίνουν στην μάχη εναντίον του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Σε πανελλαδική αποχή διαρκείας κατέρχονται από μεθαύριο (Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου) οι δικαστικοί επιμελητές, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης με το οποίο τροποποιείται ο Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας.
Ειδικότερα, με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Ομοσπονδίας Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος, οι δικαστικοί επιμελητές, πλέον της αποχής διαρκείας, ζητούν από το υπουργείο Δικαιοσύνης την απόσυρση του επίμαχου νομοσχεδίου.

Επίσης, η Ομοσπονδία ζητεί από το υπουργείο Οικονομικών την άμεση καταβολή των οφειλών του Δημοσίου προς τους δικαστικούς επιμελητές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ