Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που ο τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο πεθαίνει πάνω στη σκηνή από καρδιακή προσβολή - iefimerida.gr

Σκληρό βίντεο: Η στιγμή που ο τραγουδιστής Πίνο Μάνγκο πεθαίνει πάνω στη σκηνή από καρδιακή προσβολή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ιταλικό τραγούδι θρηνεί έναν από τους πιο διάσημους εκπροσώπους του, καθώς ο Πίνο Μάνγκο πέθανε το βράδυ της Κυριακής από καρδιακή προσβολή την ώρα που έδινε συναυλία.

Ο 60χρονος ερμηνευτής του Mediterraneo και του Sirtaki έδινε συναυλία στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα στην Κάτω Ιταλία όταν ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του και σταμάτησε να τραγουδά. Λίγο αργότερα η καρδιά του έπαψε να χτυπά, βυθίζοντας στη θλίψη τους πολλούς θαυμαστές του.

Στα πιο γνωστά του τραγούδια συγκαταλέγεται το Bella d'Estate (τους στίχους του οποίου είχε γράψει με τον Λούτσιο Ντάλλα), το Sirtaki, του 1990 -το οποίο έδωσε τον τίτλο και στο δίσκο που το περιείχε- αλλά και τα κομμάτια Oro, Bella d' Estate, Nella mia città, Lei verrà.

H Eλευθερία Αρβανιτάκη διασκεύασε, επίσης, το τραγούδι του Come Μοnna Lisa, επιλέγοντας ως νέο τίτλο το «Μην ορκίζεσαι».

Χιλιάδες θαυμαστές του Ιταλού τραγουδιστή εκφράζουν τη θλίψη τους χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ιδιαίτερες αναφορές στη «μεσογειακή ψυχή» του Πίνο Μάνγκο και στη μεγάλη αδυναμία του στη ζωή και τους ανθρώπους της Νότιας Ιταλίας, απ' όπου καταγόταν.

Στη μακρά του και αξιόλογη καριέρα, ο Μάνγκο έγραψε και στίχους για τραγούδια των Aντρέα Μποτσέλι, Μία Μαρτίνι και Πάτι Πράβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ