Ψαριανός: Γιατί ψήφισα «παρών» στον Προϋπολογισμό - iefimerida.gr

Ψαριανός: Γιατί ψήφισα «παρών» στον Προϋπολογισμό

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το λόγο για τον οποίο ψήφισε «παρών» στον Προϋπολογισμό εξήγησε τη Δευτέρα ο Γρηγόρης Ψαριανός.

« Σ' αυτήν τη φάση, ακριβώς επειδή υπήρχαν πράγματα από τον Προϋπολογισμό που μπορούσα να ψηφίσω, αλλά υπήρχαν και πολλά περισσότερα που δεν θα τα ψήφιζα, αλλά και πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα έπρεπε, κατά τη γνώμη μου και τη γνώμη πολλών άλλων, τα στοιχεία δεν ήταν ικανά ούτε για το "ναι" ούτε για το "όχι". Γι' αυτό δήλωσα "παρών"», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σε ό,τι αφορά την προεδρική εκλογή, είπε πως αυτοί που μιλούν για αποστασία και χρηματισμό θα πρέπει να κοιτάξουν τον καθρέπτη τους, ενώ εξήγησε για ποιον λόγο θεωρεί ότι πρέπει να εκλεγεί Πρόεδρος από αυτήν τη Βουλή: «Να μη χάσουμε άλλα επτά χρόνια και να είναι η επόμενη Βουλή αναθεωρητική».

Τέλος, αναφερόμενος στο πρώην κόμμα του, δήλωσε ότι πιστεύει πως η ΔΗΜΑΡ θα κατεβεί στις εκλογές ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ψαριανός προϋπολογισμός ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ