Οι συναυλίες του weekend - iefimerida.gr

Οι συναυλίες του weekend

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα πιο δυνατά από συναυλιακής άποψης Σαββατοκύριακο και έχει ακούσματα για όλα τα γούστα από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου μέχρι τους Active Member.

Το Σάββατο επιστρέφουν και οι Πυξ Λαξ οι οποίοι μετά την τελευταία sold out συναυλία τους στο ΟΑΚΑ που έγινε talk of the town, επιστρέφουν δυναμικά στο Terra Vibe αυτή τη φορά στη Μαλακάσα που προφανώς έχει πιο άπλα για να χωρέσει τους πολυάριθμους fans τους. Πάντως καλού κακού κλείστε έγκαιρα εισιτήριο (προπώληση 11 ευρώ / στο ταμείο 15 ευρώ/ www.ticketpro.gr / www.tickethouse.gr ) . Την ίδια μέρα οι hip hoppers Active Member θα εμφανιστούν στο Θέατρο Πέτρας, όπου οι B.D. Foxmoore και Sadahzinia θα παρουσιάσουν ένα μεστό τρίωρο απο την κοινή τους πορεία – αλλά και από τα προσωπικά τους projects (στις 9 μ.μ.
Εισιτ.: € 15, 12/ Προπώληση: Δισκοπωλείο «Τζίνα», Πανεπιστημίου 57). Το Σάββατο όμως θα δώσει μεγάλη συναυλία και ο Θανάσης Πακωνσταντίνου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι όπου θα παρουσιάσει κυρίως μουσικές από τον δίσκο του «Ο ελάχιστος εαυτός» (στις 9.30 μ.μ./
Εισιτ.: € 15, 12 / Προπώληση: Τεχνόπολη, Public). Τέλος την ίδια μέρα στο An Club θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας το black/thrash αμερικάνικο γκρουπ Absu με τον ντράμερ-φαινόμενο Proscriptor ( Στις 8.30 μ.μ./ Εισιτ.: € 25 / Σολωμού 13-15, Εξάρχεια/ Τηλ.: 2103305056)
Από τις συναυλίες της Κυριακής που δεν είναι και λίγες ξεχωρίζουν η εμφάνιση των επανενωμένων Suede στο Entertainment Stage, αλλά και των Incubite στο Second Skin ενώ οι φαν της ελληνικής μουσικής θα τιμήσουν τόσο το αφιέρωμα στο Νίκο Γκάτσο, με τον Κώστα Μακεδόνα, την Αναστασία Μουτσάτσου και την ορχήστρα Έμμελον, που θα γίνει στην τρίτη μαρίνα Γλυφάδας (Στις 9 μ.μ./ Είσοδος ελεύθερη) αλλά και την μοναδική συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Ηρώδειο, όσοι δηλαδή πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο, γιατί η συναυλία είναι πλέον εδώ και μέρες sold out.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ