Ραγκούσης: Δεσμεύομαι ότι ο Νίκος Ρωμανός ούτε θα δραπετεύσει, ούτε θα κάνει ληστεία αν του χορηγηθεί άδεια - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Δεσμεύομαι ότι ο Νίκος Ρωμανός ούτε θα δραπετεύσει, ούτε θα κάνει ληστεία αν του χορηγηθεί άδεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή της απόφασης της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου για το αν θα ασκήσει αναίρεση στο βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου Πειραιά που απαγόρευσε τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας στον Νίκο Ρωμανό, ο Φραγκίσκος Ραγκούσης, συνήγορος του 21χρονου, δεσμεύτηκε με δηλώσεις του ότι ο Νίκος Ρωμανός δεν θα δραπετεύσει αν του χορηγηθεί η άδεια.

«Δεσμεύομαι ηθικά και νομικά ότι ο Νίκος Ρωμανός δεν θα δραπετεύσει αν του χορηγηθεί εκπαιδευτική άδεια. Θέλει να σπουδάσει, θέλει να κατακτήσει τη γνώση», είπε.

Προχωρώντας λίγο ακόμα τη σκέψη του, ο κ. Ραγκούσης επισήμανε ότι ο Νίκος Ρωμανός μπορεί να υιοθετούσε έναν αναρχικό λόγο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι εάν βγει θα βάλει το καλάσνικοφ στο κεφάλι κάποιου ή θα ληστέψει τράπεζα.

Υπενθυμίζεται πως τα ίδια είχε πει και για τον Χριστόδουλο Ξηρό ο κύριος Ραγκούσης πως δεν θα αποδράσει αν πάρει άδεια, ωστόσο ο τρομοκράτης της 17Ν δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα κατέλαβαν και το Γραφείο Τουρισμού στο Παρίσι και ανήρτησαν πανό υπέρ του Νίκου Ρωμανού:

 Ραγκούσης: Δεσμεύομαι ότι ο Νίκος Ρωμανός ούτε θα δραπετεύσει, ούτε θα κάνει ληστεία αν του χορηγηθεί άδεια | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ