Υπό κατάληψη τα δημαρχεία σε Χανιά και Ιωάννινα σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Ρωμανό - iefimerida.gr

Υπό κατάληψη τα δημαρχεία σε Χανιά και Ιωάννινα σε ένδειξη αλληλεγγύης για τον Ρωμανό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε κατάληψη βρίσκονται από σήμερα το πρωί τα δημαρχεία των Χανίων και των Ιωαννίνων από ομάδες ατόμων σε ένδειξη συμπαράστασης στον Νίκο Ρωμανό.

Συγκεκριμένα στα Χανιά, λίγο πριν τις 8 το πρωί περίπου 25 νεαροί μπήκαν στο κτίριο και ζήτησαν από τους δημοτικούς υπαλλήλους να το εκκενώσουν καθώς τελεί υπό κατάληψη σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Νίκο Ρωμανό. Οι καταληψίες, έκλεισαν την κεντρική πόρτα του δημαρχείου, ενώ απέκλεισαν και την είσοδο με ασανσέρ, που βρίσκεται πίσω από το δημαρχείο.

Στα Ιωάννινα, οι ομάδες των αντιεξουσιαστών μπήκαν στον χώρο του δημαρχείου και ζήτησαν από τους υπαλλήλους να αποχωρήσουν αφού τους ζήτησαν να έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ανακοίνωσαν στους εργαζομένους ότι το δημαρχείο θα παραμείνει υπό κατάληψη μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Νίκου Ρωμανού. Στην συνέχεια κατέβασαν την ελληνική σημαία και τοποθέτησαν στην πρόσοψη του κτιρίου πανό με συνθήματα αλληλεγγύης για τον Ρωμανό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Ρωμανός καταλήψεις δημαρχεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ