Σάλος στην Πάτρα: Ομάδα νεαρών σατανιστών σκορπά τον τρόμο -Βανδαλισμοί και τελετές - iefimerida.gr

Σάλος στην Πάτρα: Ομάδα νεαρών σατανιστών σκορπά τον τρόμο -Βανδαλισμοί και τελετές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεαροί αυτοπροσδιοριζόμενοι ως σατανιστές έχουν προκαλέσει ανησυχία στις αστυνομικές αρχές της Πάτρας.

Σύμφωνα με το patrastime.gr, ομάδα νεαρών που αυτοαποκαλούνται σατανιστές δρα ανενόχλητη σε διάφορες περιοχές της Πάτρας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μέσα στις δράσεις της συγκεκριμένης ομάδας εντάσσονται τελετές σε εγκαταλελειμμένα κτίρια ή νεκροταφεία και λεηλασίες αμαξιών, τα οποία είτε έχουν κρεμασμένο είτε έχουν σε εμφανή σημείο κάποιο θρησκευτικό σύμβολο.

Τα μέλη της οργάνωσης ακολουθούν έναν συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Χωρίζονται σε ομάδες και «χτυπούν» διαφορετική συνοικία κάθε φορά. Εντοπίζουν τον στόχο τους, αμάξια «πιστών», δηλαδή, και με τη χρήση μπουζί σπάνε το παρμπρίζ ή κάποιο άλλο παράθυρο του αυτοκινήτου, αφαιρώντας μόνο οτιδήποτε παραπέμπει στον χριστιανισμό.

Βάσει στοιχείων της Αστυνομίας, οι αρχηγοί της ομάδας επιδίδονται και σε πράξεις μύησης και μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί είκοσι περιστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σατανιστές Πάτρα αμάξια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ