Πάτησε το γκάζι η ΑΕΚ – Διέλυσε με 7-0 την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ - iefimerida.gr

Πάτησε το γκάζι η ΑΕΚ – Διέλυσε με 7-0 την Επισκοπή στο ΟΑΚΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τρία γκολ του Μάνταλου, δύο του Μπρέσεβιτς και ένα από τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα η ΑΕΚ έκανε εύκολα το 6Χ6 κόντρα στην Επισκοπή στο ΟΑΚΑ για την Football League.

Η Ένωση συνεχίζει νικηφόρα στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι έχει... πάρει διαφορά από τους διώκτες της, με τον Τραϊανό Δέλλα να παρουσιάζει ένα καλοδουλεμένο σύνολο στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, ακόμη και με τις απουσίες των Ντακόλ και Αραβιδη η ΑΕΚ είχε τις φάσεις και τα γκολ και έφτασε το σκορ σε πολύ υψηλά επίπεδα για την Football League.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Πεταυράκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κορδέρο (69’ Φαγέ), Ανάκογλου (62’ Ζόριτς), Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπρέσεβιτς (78’ Γροντής)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Λιονάκης, Βουρβαχάκης, Παπαδήμας (72’ Μανουσάκης), Μποτωνάκης, Δελήμπασης (72’ Πετράκος), Πυθαρούλης, Δουμάνης, Βιγιαφάνε, Νικόλτσης, Ράντοβιτς (79’ Δρακάκης)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Επισκοπή Football League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ