Καπερνάρος: Αποστασίες κάνει ο Τσίπρας που είδε 4 ανεξάρτητους βουλευτές - iefimerida.gr

Καπερνάρος: Αποστασίες κάνει ο Τσίπρας που είδε 4 ανεξάρτητους βουλευτές

(Sooc)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και δεύτερος ανεξάρτητος βουλευτής άφησε να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο λόγος για τον Βασίλη Καπερνάρο, ο οποίος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον χαρακτηρισμό «αποστάτες» που προσδίδει η Κουμουνδούρου σε όσους υπερψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

«Είναι ντροπή και αίσχος αυτά που λέτε! Μήπως εσείς είστε οι αποσάτες, κατά το Σύνταγμα;» είπε ο κ. Καπερνάρος. Μάλιστα έστρεψε την κατηγορία κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις συναντήσεις που είχε με τους ανεξάρτητους Οδυσσέα Βουδούρη, Θόδωρο Παραστατίδη, Θεοδώρα Τζάκρη και Χρυσούλα Γιαταγάνα.

«Μήπως να μας πει ο Τσίπρας γιατί έκανε τα ραντεβού με 4 ανεξάρτητους βουλευτές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες; Για την αστρολογία μίλησαν ή για το τι καιρό θα κάνει;» διερωτήθηκε δηκτικά.

Νωρίτερα, ο Κώστας Γιοβανόπουλος (πρώην ΑΝΕΛ και νυν ανεξάρτητος) είχε αφήσει επίσης να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ