Μία τρελή δημοπρασία: 7.500 δολάρια για ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας του πρίγκιπα Ουίλιαμ - iefimerida.gr

Μία τρελή δημοπρασία: 7.500 δολάρια για ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας του πρίγκιπα Ουίλιαμ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία γεύση από τον φαντασμαγορικό γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον το 2011 είχε την ευκαιρία να απολαύσει ο πλειοδότης της δημοπρασίας του οίκου Julien, ο οποίος έβγαλε στο σφυρί ένα κομμάτι από την γαμήλια τούρτα.

Η τούρτα φρούτων, ήταν φτιαγμένη σε οκτώ επίπεδα και ο ζαχαροπλάστης χρειάστηκε πέντε εβδομάδες ενώ όπως είχε δηλώσει το άρωμά της θα διαρκούσε 13 μήνες από την στιγμή που ψήθηκε. Μάλιστα το κάθε κομμάτι τούρτας βρισκόταν σε ένα κουτάκι μαζί με μια λευκή πρόσκληση για το γάμο.

Ο οίκος δημοπρασιών ανέμενε πως το κομμάτι θα πωλούνταν για 1.000 – 2.000 δολάρια, όμως ο πλειοδότης το απέκτησε για 7.500 δολάρια, ξεπερνώντας ακόμα και το ρεκόρ που είχε σημειώσει σε αντίστοιχη δημοπρασία η γαμήλια τούρτα του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία είχε πωληθεί επίσης από τον οίκο Julien για 6.000 δολάρια.

Στη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, πουλήθηκαν επίσης πέντε από τα φορέματα της Νταϊάνας, για 60.000 με 100.000 δολάρια.

Μία τρελή δημοπρασία: 7.500 δολάρια για ένα κομμάτι της γαμήλιας τούρτας του πρίγκιπα Ουίλιαμ | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ