Αλλαγή σκηνικού στο τηλεοπτικό τοπίο - iefimerida.gr

Αλλαγή σκηνικού στο τηλεοπτικό τοπίο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σενάρια που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι για τις αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως λόγω κρίσης, έχουν αρχίσει και επιβεβαιώνονται. Πολλές οι ανατροπές, αλλά και οι εκπλήξεις.

Η πρώτη «βόμβα», μέχρι στιγμής, ήρθε από τον Alpha, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Γερμανοί πρότειναν στην Ελένη Μενεγάκη να εγκαταλείψει το θρόνο της «βασίλισσας της πρωινής ζώνης», και να μεταφερθεί στη ζώνη 13:00-16:00.

Παράλληλα, χωρίς τη Σίσσυ Χριστίδου συνεχίζει τη νέα σεζόν το «Μες Στην Καλή Χαρά». Οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής, η οποία θα προβάλλεται σίγουρα μέχρι τα Χριστούγεννα, παραμένουν ως έχουν.

Με νέα εκπομπή στην τηλεοπτική σεζόν που αρχίζει και η Τατιάνα Στεφανίδου. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, στην εκπομπή με τίτλο «Μίλα» η Τατιάνα θα συζητά μαζί με τρεις γυναίκες διαφορετικές σε χαρακτήρα και νοοτροπία, όλα όσα λένε οι γυναίκες μεταξύ τους. Στην παρέα τους, σχεδόν καθημερινά θα βρίσκεται και ένας επώνυμος καλεσμένος «για να γίνεται η συζήτηση πιο ενδιαφέρουσα και ζωντανή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ