Ο απαράδεκτος Μιχάλης Τσαουσόπουλος: Στο δι@@λ@ οι Σύροι στο Σύνταγμα – Να ξεβρομίσει ο τόπος

Σε ένα ντελίριο μίσους βρέθηκε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος σχολιάζοντας το δράμα των προσφύγων από τη Συρία και τη διαμαρτυρία τους στο Σύνταγμα.

Ο Τσαουσόπουλος, γνωστός dj και ραδιοφωνικός παραγωγός, που κάποτε παρουσίαζε ένα τηλεπαιχνίδι καλώντας τους Ελληνες να πουν «Ναι ή Οχι» για να τους δώσει ένα πεντοχίλιαρο, σε εκπομπή του της περασμένης εβδομάδας χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις για τη διαμαρτυρία των Σύρων.

Με παραληρηματικό λόγο ο dj είπε στο μικρόφωνο «Στο διάολο, σπίτι σας. Σε παρακαλώ τώρα να περπατάω στην Αθήνα, να πηγαίνω σε σοβαρό ραντεβού και να βλέπω κουρελαρία; Έχετε υπόψη σας ότι η πληρότητα των ξενοδοχείων τα Χριστούγεννα αγγίζει το 100%. Τι να κάνουμε δηλαδή. Έλα να τελειώνουμε, να ξεβρομίσει ο τόπος».

Στη συνέχεια έσπευσε να διαχωρίσει τον εαυτό του από τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας ««Δεν είμαι εγώ από αυτούς, δεν είμαι ‘’αυγές’’ και τέτοια», ενώ στη συνέχεια εκείνος και οι συνεργάτες του σχολίασαν την απεργία πείνας αναφέροντας ότι «αφού κοιμόντουσαν είχανε φάει», και συνέχισαν την εκπομπή τους με επιστημονικές ειδήσεις για συμπληρώματα διατροφής που αλλάζουν τη μυρωδιά στο αιδοίο και άλλα πολλά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ