Χτύπησαν γυναίκα οπαδό της Ρίβερ Πλέιτ μπροστά στην ανήλικη κόρη της [εικόνες] - iefimerida.gr

Χτύπησαν γυναίκα οπαδό της Ρίβερ Πλέιτ μπροστά στην ανήλικη κόρη της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύμα βίαιου ξυλοδαρμού έπεσε μια γυναίκα στην Αργεντινή από οπαδούς της Μπόκα Τζούνιορς όταν την αντιλήφθηκαν στο δρόμο μετά το ντέρμπι με τη Ρίβερ Πλέιτ για τον ημιτελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι χούλιγκανς την χτύπησαν στο πρόσωπο μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης της.

Η Λορένα Σάμπιο είχε πάρει την κόρη της και είχαν επισκεφθεί φιλικό σπίτι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Κατά την επιστροφή στο σπίτι, κάποιοι χούλιγκαν της Μπόκα την είδαν με την κόρη της αγκαλιά στο δρόμο και αμέσως κινήθηκαν εναντίον της μόλις διαπίστωσαν ότι φορούσε εμφάνιση της Ρίβερ Πλέιτ.

Αφού την χτύπησαν αρκετές φορές στο πρόσωπο την απείλησαν να μην πει τίποτα στην αστυνομία γιατί θα έκαναν κακό και στο παιδί της.

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω και το μόνο που με ένοιαζε ήταν το παιδί. Δεν μπορώ να φάω, ούτε να καταπιώ από τα χτυπήματα ενώ θα χρειαστούν πολλές επεμβάσεις για να επανέλθει το πρόσωπό μου σε φυσιολογική μορφή» δήλωσε η άτυχη 33χρονη γυναίκα, η οποία δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο Instagram μιας και όπως είπε η αστυνομία δεν έκανε τίποτα για να βρεθούν οι ένοχοι.

Χτύπησαν γυναίκα οπαδό της Ρίβερ Πλέιτ μπροστά στην ανήλικη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χτύπησαν γυναίκα οπαδό της Ρίβερ Πλέιτ μπροστά στην ανήλικη κόρη της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ