Σε αυτές τις 4 περιοχές της Εύβοιας θα φτιαχτούν υδατοδρόμια [λίστα] - iefimerida.gr

Σε αυτές τις 4 περιοχές της Εύβοιας θα φτιαχτούν υδατοδρόμια [λίστα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας (ΟΛΝΕ) ανακοίνωσε τον ανάδοχο του διαγωνισμού για την κατασκευή τεσσάρων υδατοδρομίων στο νησί.

Προσωρινός ανάδοχος ορίστηκε η εταιρεία Υδατοδρόμια Εύβοιας ΙΚΕ, θυγατρική εταιρεία της Υδροπλάνα Ελλάδας ΑΕ/ Hellenic Seaplanes SA, μετά την υποβολή της προσφοράς της και την επιτυχή αξιολόγησή της από την επιτροπή διαγωνισμού του Οργανισμού Λιμένων Νομού Ευβοίας, βάζοντας την Εύβοια στον χάρτη των υδατοδρομίων. Τα τέσσερα υδατοδρόμια θα λειτουργήσουν σε:

  • Χαλκίδα
  • Κάρυστο
  • Κύμη
  • Αιδηψό

Το νησί της Εύβοιας φιλοδοξεί να παίξει ηγετικό ρόλο στις μετακινήσεις με υδροπλάνο και να αυξήσει έτσι τον τουρισμό του. Εκτός από τα τέσσερα υδατοδρόμια, θα λειτουργήσει και στη Χαλκίδα τεχνική βάση που θα είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και τον τεχνικό έλεγχο των υδροπλάνων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ υδατοδρόμια Εύβοια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ