«Μπαλωθιά» στο 97' ο ΟΦΗ και 1-0 τον Εργοτέλη - iefimerida.gr

«Μπαλωθιά» στο 97' ο ΟΦΗ και 1-0 τον Εργοτέλη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μιλάζες με γκολ από πέναλτι στο 97' έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ με 1-0 επί του Εργοτέλη στο Γεντί Κουλέ για την Super League.

ι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες και όλα έδειχναν πως το παιχνίδι δύσκολα θα ξέφευγε από την... μοιρασιά. Τελικά, ο Αμπάρκιολης υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μερεμπασβίλι στο 90+5' -αυστηρή- και η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο έφτασε στο τρίποντο.

Απ’τις κερκίδες του γηπέδου παρακολούθησε το δεύτερο ημίχρονο ο Ιταλός, καθώς αποβλήθηκε για διαμαρτυρίες στον βοηθό μετά τη λήξη του πρώτου 45λεπτου. Για πέναλτι διαμαρτύρονται στον Πετρόπουλο οι γηπεδούχοι, με τον Γιοβάνοβιτς να τραβάει από την φανέλα τον υψηλόσωμο επιθετικό στο 61’.

ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Τριποτσέρης, Μονιάκης (72’ Κουτσιανικούλης), Τζορτζ, Ραζάκ (85’ Απόνο), Αρτόλα (57’ Πετρόπουλος), Μεϊτέ, Μερεμπασβίλι, Στάθης, Μακρής, Μιλιάζες

Εργοτέλης (Παύλος Δερμιτζάκης): Τσέρνι, Λυκογιάννης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης, Κοζορώνης (76’ Μπογκντάνοφ), Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί, Χαλκιαδάκης, Νόσκοβιτς (64’ Παμλίδης)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΦΗ Εργοτέλης Super League Γεντί Κουλέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ