Τα προϊόντα μας αποκτούν επιτέλους «Ελληνικό Σήμα» [εικόνα] - iefimerida.gr

Τα προϊόντα μας αποκτούν επιτέλους «Ελληνικό Σήμα» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το «Ελληνικό Σήμα», γεγονός που θα επιτρέψει στα ελληνικά προϊόντα να αποκτήσουν αναγνωρίσιμη εθνική σφραγίδα ποιότητας για τις διεθνείς αγορές αλλά και για την εγχώρια.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Γεράσιμος Γιακουμάτος υπέγραψε την σχετική απόφαση που εκκρεμούσε από το 2102. Ο ψηφισμένος 4072/2012 «σκάλωνε» σε γραφειοκρατικά εμπόδια.

«Το "Ελληνικό Σήμα" θέλουμε να γίνει το "διαβατήριο'' με το οποίο θα ταξιδεύουν στην παγκόσμια αγορά τα εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα και οι ελληνικές επιχειρήσεις που βρίσκονται σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα και διακρίνονται για την ποιότητα και την μοναδικότητά τους» δήλωσε ο Γ. Γιακουμάτος.

Πρόσθεσε ότι το «Ελληνικό Σήμα», «θωρακίζει τα ελληνικά μας προϊόντα και αποτρέπει όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ανώτερη ποιότητα τους με άλλα κατώτερης ποιότητας».

Σύμφωνα με πληροφορίες το σήμα φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς, η εταιρεία Milk, που κέρδισε το σχετικό διαγωνισμό.

Τα προϊόντα μας αποκτούν επιτέλους «Ελληνικό Σήμα» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ