Γαλλίδα δεν άντεξε την μοναξιά και επέλεξε τον πιο σκληρό τρόπο να αυτοκτονήσει - iefimerida.gr

Γαλλίδα δεν άντεξε την μοναξιά και επέλεξε τον πιο σκληρό τρόπο να αυτοκτονήσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για ένα φαινόμενο που προκαλεί ανησυχία στην Γαλλία, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά αυτοκτονίας παγκοσμίως. Η συγκεκριμένη περίπτωση όμως δεν είναι ένα απλό κρούσμα αυτοκτονίας.

Μην αντέχοντας την μοναξιά της, η 57χρονη Γαλλίδα που ζούσε στο Μελίν, μια πόλη ανατολικά του Παρισιού, επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή της με έναν πραγματικά σκληρό τρόπο. Αφού έγραψε πέντε γράμματα που απευθύνονταν σε κοντινούς της συγγενείς και φίλους, κλειδώθηκε μέσα καταψύκτη μέχρι να αφήσει και την τελευταία της πνοή.

Στα γράμματα της, η 57χρονη εξηγεί τους λόγους που επέλεξε να αυτοκτονήσει. Κύριος λόγος ήταν πως δεν άντεχε άλλο την μοναξιά που κυριαρχούσε τα τελευταία χρόνια στην ζωή της. Για να αρχίσει η έρευνα για τον εντοπισμό της, έπρεπε να θορυβηθεί η κόρη της, η οποία ανησύχησε αφού είχε χάσει κάθε επαφή μαζί της.

Η αστυνομία ξεκίνησε έλεγχο στο σπίτι της 57χρονης, όμως κανένας δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία που μπορούσαν να δικαιολογήσουν την εξαφάνιση της. Μετά από αρκετό ψάξιμο, ένας από τους αστυνομικούς άνοιξε τον καταψύκτη του σπιτιού για να αντικρίσει το μακάβριο θέαμα. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή, παγωμένη σε εμβρυακή στάση.

Οπως αναφέρεται από τα γαλλικά μέσα, η 57χρονη εξήγησε πως δεν άντεχε άλλο να ζει μόνη, ενώ παράλληλα τονίζεται πως έπασχε από κάποια ασθένεια, η οποία όμως δεν διευκρινίζεται. Μετά από εξέταση του πτώματος, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο δολοφονίας. Είναι ξεκάθαρο πως η γυναίκα επέλεξε να βάλει τέλος στην ζωή της.

Μια τόσο σκληρή αυτοκτονία, ενισχύει τις ήδη υπάρχουσες ανησυχίες των Γάλλων γύρω από το θέμα. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο περίπου 220.000 Γάλλοι αποπειρώνται να αυτοκτονήσουν, ενώ 10.000 από αυτούς καταφέρνουν να πάρουν την μεγάλη απόφαση και να βάλουν τέλος στην ζωή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ