«Λυτρώθηκε» στο φινάλε ο ΠΑΟ στο Αγρίνιο - iefimerida.gr

«Λυτρώθηκε» στο φινάλε ο ΠΑΟ στο Αγρίνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός με γκολ του Πέτριτς στο 81' κέρδισε τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και συνέχισε νικηφόρα την πορεία του στην Super League.

H oμάδα του Γιάννη Αναστασίου πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και είναι μόνος 3ος, στο -6 από τον ΠΑΟΚ και στο -1 από τον Ολυμπιακό. Έχασαν πολλές ευκαιρίες οι «πράσινοι» -ιδίως με τον Πέτριτς- πριν ο Κροάτης στο 80’ λυτρώσει τον εαυτό του και την ομάδα του και με κεφαλιά διαμορφώσει το τελικό 1-0. Aπό ένα δοκάρι είχαν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ, Μπεχαράνο, Κέβιν, Κούσας, Ετζενγκέλε, Γοδόι, Φωτάκης (72' Καλογέρης), Βιγιαφάνες, Κάπελ (79' Κόρμπος), Μαρτίνες, Βασιλείου (65' Αλβες).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντενφελντ, Μέντες, Δώνης, Ζέκα, Μπούι (79' Λαγός), Μπαϊράμι (76' Ντίνας), Πέτριτς, Καρέλης (53' Μπεργκ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ