Τετ α τετ Δούρου-Μώραλη για τα αναπτυξιακά προγράμματα - iefimerida.gr

Τετ α τετ Δούρου-Μώραλη για τα αναπτυξιακά προγράμματα

Συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά Δούρου-Μώραλης (Menelaos Myrillas / SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνάντηση με τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη είχε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τον οποίο συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά.

Η συζήτηση των δύο περιστράφηκε γύρω από αναπτυξιακές προοπτικές σε σχέση με το ΠΕΠ Αττικής.

Η περιφερειάρχης παρουσίασε τις προτεραιότητες του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Αττικής, υπογραμμίζοντας ότι επιδίωξή της Περιφερειακής Αρχής είναι τα σχέδια να χαρακτηρίζονται από ρεαλισμό και δυνατότητα άμεσης υλοποίησης.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά παρουσίασε αναλυτικά το αναπτυξιακό σχέδιο που θα χρηματοδοτηθεί από το νέο ΕΣΠΑ 2014-2020. Το ολοκληρωμένο αυτό σχέδιο έχει ως στόχο την ανάπτυξη, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής καθώς και τη βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος της πόλης, με σκοπό να γίνει ο Πειραιάς τα επόμενα χρόνια μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη-λιμάνι.

Τέλος, η περιφερειάρχης Αττικής και ο δήμαρχος Πειραιά συμφώνησαν να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών το επόμενο εξάμηνο, έτσι ώστε ο σχεδιασμός του Δήμου να συμβαδίζει με τις προτεραιότητες και την εφαρμογή του προγράμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ