Το μυστικό ραντεβού του Γιώργου Βουλγαράκη στη «Βιβλιοθήκη» [αποκλειστικές εικόνες] - iefimerida.gr

Το μυστικό ραντεβού του Γιώργου Βουλγαράκη στη «Βιβλιοθήκη» [αποκλειστικές εικόνες]

ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΣ

Δυό φίλους από τα παλιά, εντοπίσαμε το μεσημέρι της Πέμπτης να πίνουν καφέ στην πλατεία Κολωνακίου. Εκτός από την φιλία, τους συνδέει και κάτι ακόμη: Υπήρξαν και οι δύο υπουργοί του Κώστα Καραμανλή και αμφότεροι είναι σήμερα εκτός Βουλής - και μάλλον θέλουν να επιστρέψουν.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος και ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, επέλεξαν στη «Βιβλιοθήκη» για να τα πουν και μάλλον είχαν πολλά, λόγω των εξελίξεων.

Ο μεν Αντώναρος που είναι σκιά του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι «μέσα στα πράγματα» και τις ζυμώσεις στο πολιτικό προσκήνιο και παρασκήνιο, ο δε Βουλγαράκης επέστρεψε πρόσφατα από το Ερμπίλ του ιρακινού Κουρδιστάν, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά. Και οι δύο πάντως έχουν ένα ακόμη κοινό: Ενεργοποιούνται καθημερινά στα social media και αναγνωρίζουν την δύναμη των νέων μέσων (sites) εν σχέσει με τα παραδοσιακά, τις εφημερίδες.

Ως λαθρακουστές ακούσαμε τον Αντώναρο να εκτιμά ότι «πάμε με το κεφάλι στον τοίχο», αναφερόμενος προφανώς στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα και την πορεία της κυβέρνησης Σαμαρά. «Εκλογές δεν έχουν τα κότσια να κάνουν» απάντησε ο Βουλγαράκης και πρόσθεσε: «Ο Τσίπρας έχει δίκιο μόνο σε ένα πράγμα: Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν όρια, χρονικά και νοητικά. Και οι πιστωτές ξέρουν τα όρια του Σαμαρά και των υπουργών τόσα χρόνια...».

Συμφώνησαν και οι δύο επίσης ότι η σύνθεση της παρούσας Βουλής, είναι η χειρότερη από το 1974. Οσο για το αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας; 50-50 προέβλεψαν.

Το βέβαιο είναι πάντως, ότι ο Ευ. Αντώναρος και ο Γ. Βουλγαράκης, θέλουν να επιστρέψουν στην πολιτική.

Το μυστικό ραντεβού του Γιώργου Βουλγαράκη στη «Βιβλιοθήκη» [αποκλειστικές εικόνες] | iefimerida.gr 0
Το μυστικό ραντεβού του Γιώργου Βουλγαράκη στη «Βιβλιοθήκη» [αποκλειστικές εικόνες] | iefimerida.gr 1
Το μυστικό ραντεβού του Γιώργου Βουλγαράκη στη «Βιβλιοθήκη» [αποκλειστικές εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ