«Σφάχτηκαν» Δαρμουσλή με συνάδελφό της - iefimerida.gr

«Σφάχτηκαν» Δαρμουσλή με συνάδελφό της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση στον συνάδελφό της Ιάκωβο Μυλωνά εξαπέλυσε το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός Μάρα Δαρμουσλή. Αφορμή, ο τρόπος προώθησης της συνεργασίας τους -τελικά δεν θα γίνει- που, κατά την ηθοποιό, ήταν κίτρινος και ροζ.

Γράφει η Μάρα Δαρμουσλή στο Facebook: «Εξαιτίας πολλών ανόητων και προσβλητικών δημοσιεύσεων προς το άτομό μου και την προσωπική μου ζωή, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να καταθέτω τα ακόλουθα αυτονόητα. Συναντήθηκα με τον κ. Ιάκωβο Μυλωνά στις 19 Νοεμβρίου, κατόπιν σύστασης από συνάδελφο, όταν με ενημέρωσαν ότι αναζητεί ηθοποιό για συνεργασία. Τηλεφωνηθήκαμε, πέρασα τη διαδικασία της οντισιόν και μία εβδομάδα αργότερα ειδοποιήθηκα πάλι τηλεφωνικώς από τον ίδιο για τη θετική έκβαση και την επικείμενη συνεργασία μας. Το ίδιο βράδυ παρέλαβα για πρώτη φορά το κείμενο και την επομένη ορίστηκε η πρώτη μας συνάντηση – πρόβα. Στη διάρκεια της πρόβας, κάναμε επίσης μια συζήτηση ως προς τις κινήσεις που θα ακολουθούσαμε για την κοινοποίηση και διαφήμιση της παράστασης. Μία από τις προτάσεις ήταν και η κοινή μας έξοδος-εμφάνιση σε εστιατόριο του Χαλανδρίου, με στόχο να λειτουργήσει ως προπομπός με τίτλο “κάτι ετοιμάζουν Μυλωνάς-Δαρμουσλή”. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα αντίθετη και κάθετη στην εμπλοκή μου σε οποιαδήποτε “προβολή” με τη μέθοδο των ροζ ή κίτρινων δημοσιεύσεων – φημολογιών. Όμως συνέβη… Τέτοιου τύπου προωθητικές ενέργειες για ένα καλλιτεχνικό προϊόν νόησης και πνεύματος, δεν αποτελούν διαφήμιση, αντιθέτως υποτιμούν και υποβιβάζουν την όποια προσπάθεια, πηγάζουσα από αγάπη και μεράκι για το θέατρο. Αυτή η νοοτροπία και αισθητική δε με αφορά και αποχωρώ. Η συμμετοχή μου στο έργο “ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΑ” ακυρώνεται οριστικώς και αμετακλήτως».

Αμεση ήταν η απάντηση και του Ιάκωβου Μυλωνά, επίσης μέσω Facebook:

«Θέλω να δηλώσω ότι ουδέποτε με την Μάρα Δαρμουσλή υπήρξαμε ζευγάρι. Για να είναι στην παράσταση ''Χωρίς ανάσα'' πέρασε από οντισιόν όπως και τόσα άλλα κορίτσια. Όταν επιλέχθηκε, έγινε μια κοινή μας εμφάνιση σε εστιατόριο του Χαλανδρίου μόνο και μόνο για να διαφημιστεί η επαγγελματική μας συνεργασία.

Οι φωτογραφίες που βγήκαμε εκεί μόνο αυτό το σκοπό είχαν. Απ' ότι έμαθα εκ των υστέρων διοχετευτήκανε σε 50 σαιτ. Τα τρία απ' αυτά τις παρουσιάσανε σαν καινούρια ερωτική σχέση. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν ισχύει κάτι τέτοιο το αρνήθηκα κατηγορηματικά. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσει και ο δημοσιογράφος απ' την Εσπρέσο και η ίδια η Μάρα που ήταν μπροστά, γιατί μου τηλεφωνούσαν και όταν κάναμε πρόβα.

Απ' ότι κατάλαβα η Μάρα αποχωρεί για να σταματήσουν οι φήμες και να μην ασχολούνται κάποιοι με την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών, αλλά μόνο με την επαγγελματική.

Το έργο '' Χωρίς ανάσα'' (που μάλλον επειδή είναι ερωτικό θρίλερ όλα θρίλερ γίνονται γύρω του) θα συνεχίσει την πορεία του με καινούρια πρωταγωνίστρια!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ