Η φάρσα που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: «Σκότωσε» το παιδί του για να τρομάξει τη σύζυγο [βίντεο] - iefimerida.gr

Η φάρσα που εκνεύρισε το Διαδίκτυο: «Σκότωσε» το παιδί του για να τρομάξει τη σύζυγο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρόμαν Ατγουντ είναι ένας από τους πλέον γνωστούς φαρσέρ του Διαδικτύου, ωστόσο, αυτή την φορά το παράκανε, καθώς σκαρφίστηκε την πιο αναίσθητη φάρσα για να τρομάξει τη γυναίκα του.

Ο Ατγουντ τηλεφώνησε στη γυναίκα του και την κάλεσε σπίτι. Οταν εκείνη γύρισε τον είδε να παίζει με τα παιδιά στον πάνω όροφο του σπιτιού, ενώ, ο μικρότερος γιος του ήταν ντυμένος Σπάιντερμαν.

Λίγα λεπτά αργότερα, και αφού η γυναίκα του ανέβαινε ξανά τις σκάλες, ο φαρσέρ πέταξε κατά λάθος τον γιό του από τον όροφο στο σαλόνι προκαλώντας τα ουρλιαχτά της γυναίκας του.

Οι δυο τους έτρεξαν να δουν αν ο μικρός είναι καλά, ωστόσο, εκείνη τη στιγμή αποκαλύφθηκε πως ο γιος ήταν πλέον μια... κούκλα.

Το βίντεο έχει καταγράφει εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ημέρες, ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που περνούν γενιές δεκατέσσερις τον φαρσέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ