Το φιλί της Ελενας Κουντουρά που άναψε φωτιές στη Βουλή [εικόνα] - iefimerida.gr

Το φιλί της Ελενας Κουντουρά που άναψε φωτιές στη Βουλή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια χειραψία και ένα φιλί της Ελενας Κουντουρά άναψαν... φωτιές στη Βουλή και πυροδότησαν τις φημολογίες γύρω από την προεδρική εκλογή.

Είναι προφανές ότι στις εποχές καχυποψίας που διανύουμε, η ποινικοποίηση και των κοινωνικών σχέσεων είναι συχνό φαινόμενο. Ετσι, η θερμή χειραψία που αντήλλαξε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον Αντώνη Σαμαρά, προκάλεσε αίσθηση.

Το φιλί της Ελενας Κουντουρά που άναψε φωτιές στη Βουλή [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αμέσως μετά η Ελενα Κουντουρά, είδε τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη μπροστά της, στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή. «Ελα εδώ να σε φιλήσω εσένα» του είπε. Μετά τους ασπασμούς, κάτι του ψυθίρισε στο αυτί.

Η Ελενα Κουντουρά έχει διατελέσει επί χρόνια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε σχόλια στους διαδρόμους της Βουλής, με τους καχύποπτους να υπενθυμίζουν με νόημα τους τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ που «είναι έτοιμοι να υπερψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Καμμένο» σύμφωνα με τον ανεξαρτητοποιηθέντα πλέον Παναγιώτη Μελά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ