Χτύπημα Μελά: Tέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο, αλλά φοβούνται τον Καμμένο - iefimerida.gr

Χτύπημα Μελά: Tέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο, αλλά φοβούνται τον Καμμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέες βόμβες έριξε την Τετάρτη ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παναγιώτης Μελάς. Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφου αποκάλυψε ότι ακόμη και σήμερα υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις βουλευτές των ανεξάρτητων Ελλήνων που θέλουν να ψηφίσουν πρόεδρο Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τις αντιδράσεις του κ. Καμμένου.

Μάλιστα ο κ. Μελάς αποκάλυψε πως συνάδελφος του βουλευτής στους ΑΝΕΛ τον πίεζε να πει στον Πάνο Καμμένο ότι πρέπει οι βουλευτές του κόμματος να ψηφίσουν για πρόεδρο δημοκρατίας γιατί όπως έλεγε στην εκλογική περιφέρεια τον πιέζουν να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές .

Ο κ. Μελάς επίσης ερώτηση των δημοσιογράφων είπε πως στους τέσσερις βουλευτές είναι και άνδρες και γυναίκες.

Ακόμη ο κύριος Μελάς χαρακτήρισε στημένη από την πλευρά του κ. Καμμένου και της κ.Ξουλίδου την δημοσιοποίηση του θέματος περί χρηματισμού του γιατί όπως είπε ήταν ένα μέσο πίεσης προκειμένου να μην ψηφίσει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

ΑΝΕΛ: Διασκεδαστικός ο Μελάς, να δώσει ονόματα μέσα σε 24 ώρες

Ονόματα μέσα σε 24 ώρες ζήτησαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες από τον Παναγιώτη Μελά, σχετικά με τις δηλώσεις τους για τους τέσσερις βουλευτές. «Ο διασκεδαστικός Παναγιώτης Μελάς πρέπει να αντιληφθεί ότι και οι αστειότητές του έχουν ένα όριο. Τον καλούμε μέσα σε 24 ώρες να δώσει ονόματα και επίθετα των τεσσάρων βουλευτών του Κινήματος που διαδίδει ότι "θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά φοβούνται τον Πάνο Κάμμενο"», ανέφερε η ανακοίνωση του κόμματος, που κατέληγε «Εάν δεν συμβεί αυτό τότε το κομμάτι της ψυχαγωγίας που μας προσφέρει, θα μετατραπεί σε εξώδικη πρόσκληση με τις προβλεπόμενες νομικές συνέπειες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ