Αναβολή αγώνα λόγω της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου - iefimerida.gr

Αναβολή αγώνα λόγω της επετείου της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το προσεχές Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, συμπληρώνονται έξι χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και υπάρχουν φόβοι της Αστυνομίας για επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Έτσι, θα υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο, κάτι που έφερε και την αναβολή αγώνα. Πιο συγκεκριμένα, με αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, αφού την ίδια ημέρα έχουν προγραμματιστεί οι εκδηλώσεις στο κέντρο της πρωτεύουσας και δη στην περιοχή των Εξαρχείων, αναβλήθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Αετού και του Λαυρίου για την 9η αγωνιστική της Α2 μπάσκετ.

Υπήρξε συζήτηση μήπως η αναμέτρηση στο κλειστό του Στρέφη διεξαχθεί Παρασκευή ή Κυριακή, αλλά η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορούσε να δώσει τη συγκατάθεσή της και να εγγυηθεί την ασφάλεια των δύο αποστολών. Το παιχνίδι, εν τέλει, μεταφέρθηκε για τις 20 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ