Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ - iefimerida.gr

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ: Ο Γιώργος Παπανδρέου στις εκλογές στήριξε ΔΗΜΑΡ

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τέλος ο εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ μεταξύ βενιζελικών και παπανδρεϊκών, με την αναπληρώτρια γραμματέα Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ να υποστηρίζει σε συνέντευξή της ότι ο Γιώργος Παπανδρέου στις ευρωεκλογές δεν στήριξε το ΠΑΣΟΚ αλλά τη ΔΗΜΑΡ.

Μιλώντας, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην ενημερωτική εκπομπή του Κontra με τον Αιμίλιο Λιάτσο, η κα Αλ Σάλεχ θύμισε πως στις ευρωεκλογές ήταν υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς και μαζί με τους συνυποψήφιούς της που έδιναν αγώνα πόρτα-πόρτα συναντούσαν παλιούς ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που έλεγαν ότι δεν θα τους ψηφίσουν, επειδή ταυτίζονται με τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η αναπληρώτρια γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε, επίσης, ότι ο πρώην πρωθυπουργός στήριξε αντίπαλο του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, και συγκεκριμένα τη Δημοκρατική Αριστερά, προσθέτοντας ότι προεκλογικά συντάχθηκε με τη Μαριλένα Κοππά, η οποία ήταν υποψήφια με το κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ