Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκες για Μάντσεστερ Γ. και Λίβερπουλ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 2-1 της Στόουκ και η Λίβερπουλ 3-1 της Λέστερ εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα, στα πρώτα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σπουδαίο διπλό επί της Λέστερ σημείωσε η Λίβερπουλ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ουγιόα όμως οι «κόκκινοι» απάντησαν άμεσα με τον Λαλάνα και πήραν προβάδισμα στο 2ο ημίχρονο με πλασέ του Τζέραρντ ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χέντερσον

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε πιο εύκολα απ΄ότι δείχνει το τελικό 2-1 της Στόουκ στο «Ολντ Τράφορντ» χωρίς να έχει μάλιστα στην αποστολή τον Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Φελαϊνί άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό του τέρμα όμως ο Ενζόνζι κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Τη λύση έδωσε τελικά ο Μάτα στο 59ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Γουέστ Χαμ επί της Γουέστ Μπρόμιτς με σκορ 2-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ η Άστον Βίλα έφυγε νικήτρια από το Λονδίνο επί της Κρίσταλ Πάλας με σκόρερ τον Μπεντεκέ. Στην ισοπαλία έμειναν Μπέρνλι και Νιούκαστλ ενώ η Σουόνσι επέστρεψε στις νίκες, 2-0 την ΚΠΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ