Η Beyonce αποκαλύπτεται: O Jay Z είναι ο πρώτος μου και ο μόνος - iefimerida.gr

Η Beyonce αποκαλύπτεται: O Jay Z είναι ο πρώτος μου και ο μόνος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Beyonce είναι μια γυναίκα που, παρά τις εκρηκτικές εμφανίσεις της, σπανίως μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή σε συνεντεύξεις, ωστόσο, αυτή τη φορά οι δηλώσεις της προκάλεσαν αίσθηση.Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στο περιοδικό LA Confidential και δήλωσε ότι «Ο κόσμος θα ξαφνιαζόταν με την έλλειψη της εμπειρίας μου» προσθέτοντας «όταν ήμουν 12 ή 13 είχα το πρώτο αγόρι και έμεινε μέχρι τα 17 μου. Για εκείνη την ηλικία αυτός ήταν μεγάλος δεσμός. Πάντα ήμουν πιστή και πολύ περισσότερο ώριμη».

Ωστόσο οι αποκαλύψεις ήλθαν λίγο αργότερα όταν η Beyonce τόνισε ότι «Παρά το ότι ήμουν πολύ νέα [στην προηγούμενη σχέση μου δηλαδή] δεν ζούσαμε μαζί και δεν είχαμε…. Ξέρεις! Αυτή, όμως ήταν η μόνη μου εμπειρία με άντρα και από τότε είχα μόνο έναν σύντροφο στη ζωή μου –τον Jay».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Beyonce Jay Z τραγουδίστρια συνέντευξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ