Ραντεβού FIFA-UEFA με τον Γιάννη Ανδριανό - Στο τραπέζι ο νέος αθλητικός νόμος - iefimerida.gr

Ραντεβού FIFA-UEFA με τον Γιάννη Ανδριανό - Στο τραπέζι ο νέος αθλητικός νόμος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την επιστολή της ΕΠΟ προς τις FIFA και UEFA ήταν δεδομένοι ότι οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες θα επεδίωκαν να στείλουν αξιωματούχος στην Ελλάδα προκειμένου να υπάρξει συνάντηση με την Κυβέρνηση. Αυτό ουσιαστικά ήθελε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο οποίος με επιστολή του ζήτησε να οριστεί άμεσα το...ραντεβού.

Όπως είχαμε αναφέρει στο iefimerida και νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο Γιάννης Ανδριανός δεν θα έλεγε όχι σε συνάντηση με τους αξιωματούχους των UEFA και FIFA αφού ουσιαστικά αυτή θα ήταν η μοναδική του ευκαιρία προκειμένου να ενημερώσει τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσδφαιρο.

Ο Υφυπουργός με επιστολή του προς τηνς ΕΠΟ έδωσε λοιπόν τη συγκατάθεσή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Σε συνέχεια της σημερινής σας επιστολής με την οποία μου ζητάτε την πραγματοποίηση συνάντησης αντιπροσωπείας FIFA-UEFA και εκπροσώπων μου, παρακαλώ να συνεννοηθείτε με τις δύο Ομοσπονδίες προκειμένου να συμφωνηθεί ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ της αντιπροσωπείας τους και της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Ανδριανός ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ