Ο Μητσοτάκης, το Σκοπιανό και το παρασκήνιο που οδήγησε τον Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ στο βιβλίο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης, το Σκοπιανό και το παρασκήνιο που οδήγησε τον Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ στο βιβλίο του Γιάννη Βαρβιτσιώτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία για τη συνταγματική αναθεώρηση, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Βαρβιτσιώτης και επικεφαλής της διαδικασίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος του 2001 από την πλευρά της ΝΔ κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του για θέματα αναθεώρησης του Συντάγματος, το οποίο θα κυκλοφορήσει το Μάιο.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Συνταγματικοί Στοχασμοί» και το προλογίζει ο πρώην υπουργός Αντώνης Μανιτάκης, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Παύλος Τσίμας στις 9 Δεκεμβρίου. Μεταξύ των ομιλητών θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης, όμως, έχει ολοκληρώσει και τον δεύτερο τόμο του βιβλίου του για την πολιτική του διαδρομή. Στον δεύτερο τόμο αναλύονται τα χρόνια από το 1981 μέχρι το 2001 και ο κ. Βαρβιτσιώτης αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και άγνωστες πτυχές από την αλλαγή αρχηγών στη Νέα Δημοκρατία. Επίσης, φωτίζεται η στάση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όσον αφορά το Σκοπιανό, ενώ καταγράφεται και όλο το παρασκήνιο που οδήγησε τον Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Το βιβλίο θα έχει αποκαλυπτικές λεπτομέρειες και στοιχεία για τη θητεία του Γιάννη Βαρβιτσιώτη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Βαρβιτσιώτης βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ