Τοποθετήθηκε ο πρώτος φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Ελ. Βενιζέλος - iefimerida.gr

Τοποθετήθηκε ο πρώτος φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Ελ. Βενιζέλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με την BMW Hellas, προχώρησαν στην τοποθέτηση του πρώτου φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Συγκεκριμένα ο φορτιστής εγκαταστάθηκε στο χώρο στάθμευσης μικρής διάρκειας του αεροδρομίου και θα τροφοδοτεί τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με ενέργεια προερχόμενη από ανανεώσιμες πηγές. Θα αντιλογίζεται σε μηνιαία βάση με την παραγωγή των φωτοβολταϊκών πάνελς που βρίσκονται στην οροφή του τερματικού σιδηροδρομικού σταθμού του αεροδρομίου.

Η ισχύς του κυμαίνεται στις 3,7kw και είναι συμβατός με οποιοδήποτε ηλεκτρονικό ή plug-in hybrid όχημα, με υποδοχή TYPE 2. Ο χρόνος φόρτισης που χρειάζεται, με βάση το όχημα της BMW i3, είναι περίπου 6 ώρες.

Η συγκεκριμένη υπηρεσία φόρτισης παρέχεται δωρεάν σε αυτούς που χρησιμοποιούν την υπηρεσία Executive Valet Parking, όπως επίσης και σε εκείνους που χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης P2.

Τοποθετήθηκε ο πρώτος φορτιστής ηλεκτρικών αυτοκινήτων στο Ελ. Βενιζέλος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ