O ρατσιστής κατέληξε... φαφούτης -Η συμπεριφορά του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει έξι δόντια [βίντεο] - iefimerida.gr

O ρατσιστής κατέληξε... φαφούτης -Η συμπεριφορά του είχε ως αποτέλεσμα να χάσει έξι δόντια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι δόντια χαμένα, κάταγμα σε σημείο κοντά στο αυτί και διαλυμένη γνάθο... αποκόμισε ένας νεαρός μετά από τις συνεχόμενες ρατσιστικές του συμπεριφορές.

Συγκεκριμένα, ο Zack Collins συνήθιζε να πειράζει στους δρόμους του Πλίμουθ στη Βρετανία τους περαστικούς, ωστόσο κάποια στιγμή το παράκανε και η συμπεριφορά του, εκτός από ακραία, ήταν και ρατσιστική. Αυτό όμως το πλήρωσε ακριβά, όταν ο αδερφός ενός εκ των θυμάτων του τον έπιασε επ' αυτοφόρω και τον χτύπησε.

Ολα έγιναν όταν ο Zack Collins είχε ρατσιστική συμπεριφορά για ακόμα μία φορά εναντίον του αδερφού του Sami Krasniqi, αλλά και ενός ακόμα τυχαίου περαστικού. Ο Krasniqi καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση για την επίθεση. Οπως έγινε γνωστό, ο Zack Collins εκείνη την ημέρα ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ωστόσο ο ίδιος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη με τα ρατσιστικά του σχόλια ακόμα και μέσω twitter.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρατσιστής σχόλια επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ