Ζήτησε συγγνώμη ο Μπαλοτέλι για την ανάρτησή του στο Ιnstagram - iefimerida.gr

Ζήτησε συγγνώμη ο Μπαλοτέλι για την ανάρτησή του στο Ιnstagram

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μάριο Μπαλοτέλι βρέθηκε ξαφνικά από χθες το βράδυ στη δίνη του κυκλώνα έπειτα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία, σύμφωνα με κάποιους, περιείχε ρατσιστικό περιεχόμενο με την αναφορά του στους Εβραίους. Ωστόσο, ο ίδιος έσπευσε να δώσει εξηγήσεις ζητώντας συγγνώμη.

Ο Ιταλός επιθετικός ανέβασε τον Super Mario από το γνωστό ηλεκτρονικό παιχνίδι κάνοντας αναφορά στους μαύρους και τους Εβραίους και αμέσως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας κίνησε τις διαδικασίες για να διαπιστωθεί αν υπήρχε ρατσιστική συμπεριφορά. Ο Μπαλοτέλι, αφού πρώτα έσβησε τη φωτογραφία και έγραψε στο Τwitter ότι η μητέρα του είναι Εβραία, ανακοίνωσε και τη συγγνώμη του!

«Ζητώ συγγνώμη αν αισθάνθηκε προσβεβλημένος οποιοσδήποτε. Η ανάρτησή μου ήθελα να είναι αντιρατσιστική με αρκετή δόση χιούμορ. Τώρα, όμως, καταλαβαίνω ότι το περιεχόμενο ήταν κάτι εντελώς αντίθετο. Δεν έχουν όλοι οι Μεξικανοί μουστάκι, ούτε όλοι οι μαύροι μπορούν να πηδήξουν ψηλά, ούτε οι Εβραίοι κυνηγούν τα χρήματα. Θεώρησα ότι είναι αστείο και ότι δεν προσβάλλει κανέναν, όμως έκανα λάθος. Ζητώ ξανά συγγνώμη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Λίβερπουλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ