Απειλούν και άλλο αντιδήμαρχο στο Ηράκλειο -«Πρόσεχε γιατί θα πάθεις τα ίδια», ήταν το μήνυμα - iefimerida.gr

Απειλούν και άλλο αντιδήμαρχο στο Ηράκλειο -«Πρόσεχε γιατί θα πάθεις τα ίδια», ήταν το μήνυμα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στιγμή που η Αστυνομία εξακολουθεί να ψάχνει την άκρη του νήματος για τα αίτια της δολοφονικής απόπειρας κατά του αντιδημάρχου Ηρακλείου Πέτρου Ινιωτάκη, έρχονται στο φως πληροφορίες για απειλές και προς έτερο αντιδήμαρχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive, αμέσως μετά την επίθεση στον κ. Ινιωτάκη, απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε και ένας άλλος αντιδήμαρχος, και μάλιστα του μεταφέρθηκε πως αν δεν προσέξει θα έχει την ίδια τύχη. Βάσει του συγκεκριμένου ρεπορτάζ, λίγες μέρες μετά την επίθεση ο συγκεκριμένος αντιδήμαρχος δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιους δικούς του ανθρώπους που μετ' επιτάσεως του ζητούσαν να τους συναντήσει. Στο ραντεβού που ακολούθησε του μετέφεραν πως «πρόσεχε γιατί μου είπαν κάποιοι να σου πούμε πως θα έχεις την τύχη του Ινιωτάκη αν δεν αλλάξεις μυαλά»!

Μάλιστα του ζήτησαν να προσέχει πού πηγαίνει και τι ώρες πάει και αν μπορεί καλό είναι να τροποποιήσει τα δρομολόγια που κάνει και τις σταθερές διαδρομές που ακολουθεί για να πηγαίνει στο γραφείο ή το σπίτι του! Ο ίδιος θορυβήθηκε από την προειδοποίηση, κυρίως γιατί αυτοί που τη μετέφεραν είναι άτομα που εμπιστεύεται και ξέρει τη σοβαρότητά τους, αλλά δεν θέλησε να δώσει συνέχεια, εκτιμώντας πως αν το έκανε θα έριχνε... νερό στον μύλο όσων επιθυμούν να εκφοβίσουν και να χειραγωγήσουν τη δημοτική αρχή. «Ό,τι κι αν κάνουν, όσες προσπάθειες κι αν καταβάλουν να μας εκφοβίσουν, να ξέρουν καλά πως... δεν μασάμε», εξομολογήθηκε ο ίδιος στο cretalive.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πέτρος Ινιωτάκης Ηράκλειο απειλές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ